Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Να γιατί χρειαζόμαστε τα μεταλλεία χρυσού στην Θράκη!!! (pics + video)

Τσόκαρο blog
   Το ρητό ότι «η τρέλα δεν πάει στα βουνά» επιβεβαιώνεται από τον εκκεντρικό Ελβετό δισεκατομμυριούχο Ueli Anliker. Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του πιο ακριβού αυτοκίνητου στον κόσμο, μιας McLaren SLR 999 Red Gold Dream, που μάλιστα φέρει το όνομά του. Και το «Gold» στον τίτλο δεν είναι διόλου τυχαίο! Αυτή η McLaren περιλαμβάνει αρκετά κιλά πραγματικού χρυσού, ενώ είναι αποτέλεσμα δουλειάς 35 μηχανικών που προσέλαβε ο Anliker. Μετά την αγορά του αυτοκινήτου χρειάστηκαν 30.000 επιπλέον εργατοώρες και 5 εκ. δολάρια για να τη φέρει στα μέτρα του. Όμως τώρα πια μάλλον τη βαρέθηκε και αποφάσισε να βάλει «πωλητήριο»… Τρέξτε να προλάβετε!!!!
Τσόκαρο blog
   Καθένας από τους τέσσερις τροχούς του αποτελείται από χρυσό 24 καρατίων, όπως και η οροφή και τα μαρσπιέ, ενώ ολόκληρο το αυτοκίνητο έχει διακοσμηθεί με περισσότερα από 600 ρουμπίνια.
Τσόκαρο blog
   Ο επιχειρηματίας μίσθωσε μία ομάδα 35 ατόμων, τα οποία χρειάστηκαν 30.000 εργατοώρες να βάψουν το αυτοκίνητο με 25 στρώματα από κόκκινη μπογιά αναμεμειγμένη με σκόνη χρυσού.
Τσόκαρο blog
   Το χρυσοποίκιλτο εσωτερικό αποτελείται από ένα χρυσό τιμόνι, χρυσά καθίσματα μαζί με επενδεδυμένους με κοσμήματα δείκτες και ένα λεβιέ ταχυτήτων που καλύπτεται εξ ολοκλήρου από ρουμπίνια.
Τσόκαρο blog
Δείτε το βίντεο...
Να γιατί χρειάζεται να καταστρέψουμε το Πέραμα Έβρου!!!!
Kteo Hellas

1 σχόλιο:

  1. Συνείδηση είναι η νοητική δυνατότητα ενός οργανισμού η οποία του επιτρέπει, σε προέκταση των αισθήσεών του, να γνωρίζει και να κατανοεί τον εαυτό του, το περιβάλλον του, τα συμβαίνοντα γύρω του και μέσα του και να έχει το δυνατόν την αίσθηση της «θέσης» και της σημασίας του στον κόσμο καθώς και του αντίκτυπου των πράξεών του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή