Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Οι 10 πιο δημοφιλείς Torrent ιστοσελίδες του 2013

Τσόκαρο blog
   Συνεχίζοντας την παράδοση της Πρωτοχρονιάς, σήμερα παρουσιάζουμε ένα αναβαθμισμένο - ενημερωμένο κατάλογο των πιο - επισκέφθηκαν ιστοσελίδες BitTorrent του κόσμου. Στην αρχή του 2013, το Pirate Bay συνεχίζει να τραβάει τους περισσότερους επισκέπτες, που ακολουθείται από το KickassTorrents και το Torrentz. Τα μεγάλα ονόματα btjunkie και Demonoid έχουν πέσει από τον κατάλογο καθώς και οι δύο περιοχές δεν είναι πλέον σε απευθείας σύνδεση.
   Ποια είναι τα torrent sites που πήραν τους περισσότερους επισκέπτες κατά την έναρξη του 2013;
   Παραδοσιακά, οι χρήστες του BitTorrent είναι πολύ πιστοί, το οποίο ανταποκρίνεται στα κορυφαία 10, όπου οι περισσότερες ιστοσελίδες έχουν μια σταθερή καταχώρισή για περισσότερο από μισή δεκαετία. Φέτος υπάρχουν μερικές διαμορφώσεις των εξελίξεων, καθώς και αρκετά νέα.
   Οι πιο αξιοσημείωτες απουσίες φέτος είναι του btjunkie και του Demonoid. Και οι δύο περιοχές έχουν χαρακτηριστεί στα κορυφαία 10 από το 2006, αλλά περάσαν χωρίς σύνδεση το 2012. Το Btjunkie εγκαταλείψε οριστικά στις αρχές του περασμένου έτους και το μέλλον του Demonoid είναι επίσης αβέβαιο μετά την εξαφάνισή του κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
   Το πρώτο νεοφερμένο στην δέκατη θέση είναι το H33t, το οποίο έχει αυξηθεί σταθερά τα τελευταία χρόνια. Το δεύτερο είναι το νεοφερμένο TorrentReactor, μία από τις αρχαιότερες τοποθεσίες γύρω από τα torrent που κάνει την επιστροφή του, μιας και δεν τα κατάφερε να μπει στον κατάλογο του προηγούμενου έτους.
   Στη συνέχεια, υπάρχει επίσης μια ομάδα από αξιοσημείωτες ιστοσελίδες που δεν μπήκαν στην λίστα, αλλά αξίζει μια αναφορά. Το YIFY-torrents.com για παράδειγμα, το οποίο ξεκίνησε στα τέλη του 2011 και έχει αυξηθεί αρκετά από τότε. Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι στους Pirate Bay διακομιστές μεσολάβησης, περιλαμβάνετε και το Pirateproxy.net, το οποίο από μόνο του αξίζει σχεδόν ένα σημείο στα κορυφαία 10.
   Ακολουθεί η πλήρης λίστα των 10 πιο - επισκεψιμότητα torrent ιστοσελίδες στην αρχή του νέου έτους. Περιλαμβάνονται μόνο οι Αγγλικής γλώσσας ιστοσελίδες. Η λίστα βασίζεται σε διάφορες εκθέσεις κυκλοφορίας που εμφανίζει το Alexa. Επιπλέον, περιλαμβάνει την κατάταξη του περασμένου έτους για κάθε μια από τις 10 ιστοσελίδες.
   01. The Pirate Bay
   Για πολλούς ανθρώπους το Pirate Bay είναι το ισοδύναμο με το BitTorrent. Η ιστοσελίδα ιδρύθηκε το 2003 και εξακολουθεί να επεκτείνεται, παρά τα διάφορα νομικά προβλήματα και νέα μπλόκα στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις Κάτω Χώρες.
   Το Pirate Bay έχει σήμερα πάνω από ένα δισεκατομμύριο προβολές σελίδων το μήνα.
Alexa Rank: 74 / Ανταγωνίζονται Rank: 398 / Πέρυσι # 1
   02. KickassTorrents
   Το KickassTorrents ιδρύθηκε το 2009 και έχει μετακινηθεί προς τα επάνω στο top 10 χρόνο με το χρόνο.
   Ανταποκρινόμενο στις ανησυχίες για την αύξηση των κατασχέσεων στον τομέα, το site μεταφέρθηκε από kickasstorrents.com στον τομέα του kat.ph για το 2012. Φέτος η ιστοσελίδα συνέχισε να αυξάνεται, παρά το γεγονός ότι εμποδίζεται από τους Ιταλικούς παροχείς υπηρεσιών Διαδικτύου.
Alexa Rank: 116 / Ανταγωνίζονται Rank: 719 / Πέρυσι # 3
   03. Torrentz
   Το Torrentz υπήρξε ο μεγαλύτερος BitTorrent μετά - μηχανή αναζήτησης για πολλά χρόνια. Σε αντίθεση με τις άλλες ιστοσελίδες που εμφανίζονται στη λίστα, το Torrentz δεν φιλοξενεί αρχεία torrent, αλλά ανακατευθύνει τους επισκέπτες απλώς σε άλλα μέρη στο διαδίκτυο.
   Το site χρησιμοποιεί διάφορα ονόματα τομέα με το .eu και είναι το πιο δημοφιλές.
Alexa Rank: 166 / Ανταγωνίζονται Rank: 882 / Πέρυσι # 2
   04. IsoHunt
   Πριν από δύο χρόνια το IsoHunt έγινε η πρώτη μηχανή αναζήτησης και αναγκάστηκε να εφαρμόσει ένα φίλτρο λέξη-κλειδί που παρέχεται από την MPAA.
   Παρά αυτήν την οπισθοδρόμηση, το IsoHunt συνεχίζει να αναφέρεται μεταξύ των κορυφαίων torrent sites του κόσμου.
   Το IsoHunt αυτή τη στιγμή προσπαθεί να ξεφορτωθεί το φίλτρο μέσα από το Εφετείο.
Alexa Rank: 213 / Ανταγωνίζονται Rank: 1.935 / Πέρυσι # 4
   05. ExtraTorrent
   Το ExtraTorrent συνεχίζει να αποκτάει την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και έχει μετακινηθεί προς τα επάνω και πάλι στο top 10, τώρα είναι η 5η πιο επισημότητας ιστοσελίδα στα torrent.
   Αυτή η επιτυχία δεν πέρασε απαρατήρητη από τις MPAA και RIAA οι οποίες έχουν καλέσει το ExtraTorrent ως ένα από τα κορυφαία μνημεία των πειρατών πρόσφατα.
Alexa Rank: 279 / Ανταγωνίζονται Rank: 1.973 / Πέρυσι # 6
   06. 1337x
   Το 1337x επικεντρώνεται περισσότερο στην πτυχή της κοινότητας από ότι ορισμένοι ανταγωνιστές.
   Οι ιδιοκτήτες του site λένε ότι ξεκίνησαν το 1337x για να "γεμίσει ένα εμφανής κενό όπου φαινόταν να υπήρχε στην έλλειψη της ποιότητας στον χώρο των ​​δωρεάν torrent από τους ελεύθερους ιχνηλάτες.
   "Η ιστοσελίδα κινήθηκε από το σημείο 10 πέρυσι στην 6η το 2013.
Alexa Rank: 1.031 / ​​Ανταγωνίζονται Rank: 9.228 / Πέρυσι # 10
   07. EZTV
   Σε αντίθεση με τις άλλες ιστοσελίδες στην λίστα των 10, το TV-torrent με την ομάδα διανομής EZTV είναι μια εξειδικευμένη ιστοσελίδα που ειδικεύεται σε τηλεοπτικό περιεχόμενο μόνο.
   Ήταν μια από τις νεοεισερχόμενες πέρυσι παρά την ύπαρξή της περίπου για περισσότερο από 7 χρόνια, και είναι σχετικά δημοφιλής μεταξύ των Αυστραλιανών.
   Λόγω της εστίασης του στην κυκλοφορία - τηλεόρασης  το περιεχόμενο του EZTV ποικίλλει ανάλογα με τις σεζόν - της τηλεόρασης.
Alexa Rank: 1.128 / Ανταγωνίζονται Rank: 16.622 / Πέρυσι # 8
   08. Bitsnoop
   Το BitSnoop είναι ένα από τα μεγαλύτερα ευρετήρια του BitTorrent, και ισχυρίζεται ότι έχει μία μεγάλη ποσότητα αρχεία torrent 19.091.736 κατά τη στιγμή της γραφής του κείμενου.
   Η κυκλοφορία του site συνεχίζει να αυξάνεται σταθερά, όπως γράφουν οι ανακοινώσεις του DMCA που λαμβάνει.
Alexa Rank: 1.159 / Ανταγωνίζονται Rank: 5.648 / Πέρυσι # 9
   09. TorrentReactor
   Το TorrentReactor είναι πίσω, στα κορυφαία 10, μετά από την πτώση του από το περασμένο έτος.
   Πριν από λίγους μήνες η τοποθεσία έχει αποκλειστεί από δικαστική απόφαση στην Ιταλία, αλλά το site συνεχίζει, ωστόσο, να κερδίσει τους επισκέπτες.
Alexa Rank: 1.314 / Ανταγωνίζονται Rank: 4.530 / Πέρυσι # NA
   10. H33t
   Το H33T υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια και έχει δημιουργήσει μια ειδική βάση χρηστών, κυρίως στην Ευρώπη και την Ασία.
   Παρά τις επιθυμίες της μουσικής βιομηχανίας, το site δεν έχει ακόμη αποκλειστεί από τις δικαστικές αποφάσεις.
   Η ιστοσελίδα έκανε την είδηση ​​πριν από λίγους μήνες, όταν ο ιδιοκτήτης του πήρε θέση εναντίον της χιονοστιβάδας των αιτήσεων κατάργησης των πνευματικών δικαιωμάτων.
Alexa Rank: 1.403 / Ανταγωνίζονται Rank: 6.234 / Πέρυσι # NA
   Αποποίηση: Ναι, γνωρίζουμε ότι η Alexa δεν είναι τέλεια και ότι ανταγωνιστικά έχει πολλά ελαττώματα, αλλά σε συνδυασμό κάνει πολύ καλή δουλειά σε σύγκριση με δικτυακούς τόπους που λειτουργούν σε παρόμοια εξειδίκευση. Το κατέβασμα αρχείων από το ίντερνετ θεωρείτε εν μέρη παράνομο, αλλά ... ποια κυβέρνηση μπορεί να μας παραδειγματίσει στο να κάνουμε νόμιμες ενέργειες; Ως τότε ... καλά κατεβάσματα!!! Κάνοντας κλικ επάνω στις εικόνες των ιστοσελίδων, σας ανοίγουν και αυτόματα οι αρχικές τους σελίδες.
   Εάν βρήκες ενδιαφέρον το θέμα Οι 10 πιο δημοφιλείς Torrent ιστοσελίδες του 2013 από το TorrentFreak, μπορείς να αφήσεις ένα σχόλιο, ή κριτική παρακάτω, ή απλά ...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου