Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Καταβόθρα Καταπίνει ολόκληρα Δέντρα στη Λουιζιάνα

Τσόκαρο blog
   Μπορείτε να δείτε εδώ μια καταβόθρα στην Λουιζιάνα να καταπίνει μια σειρά από δέντρα. Μια ολόκληρη πόλη έχει αναγκαστεί να εκκενωθεί λόγω της τεράστιας καταβόθρας στην Ενορία Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Assumption Parish).
   Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη για να αποφευχθούν ατυχήματα. Οι επιστήμονες θεωρούν πως η ρουφήχτρα δημιουργήθηκε από την κατάρρευση ενός σπηλαίου από αλάτι βαθιά στο εσωτερικό της γης και εκφράζουν την άποψη πως η τρύπα, που μπορεί να έχει βάθος εκατοντάδες μέτρα, θα συνεχίσει να μεγαλώνει για αρκετά χρόνια.
   Φημολογείται ότι η τεράστια τρύπα δημιουργήθηκε πιθανώς στην πετροχημική εταιρεία του Τέξας Brine. Η εταιρεία σύμφωνα με πληροφορίες προσπάθησε να οικοδομήσει ένα σπήλαιο άλατος στο Assumption Parish, αλλά μερικοί πιστεύουν ότι το έργο τους προκάλεσε την κατάρρευση της γης, δημιουργώντας μια τεράστια τρύπα.

   Η Mother Jones γράφει:. "Αυτό που συνέβη στο Bayou Corne, όσο πλησιέστερα, όπως ο καθένας μπορεί να πει, είναι ότι ένα από τα σπήλαια άλατος του Texas Brine ένα κούφιο ορυχείο που ονομάστηκε Oxy3 κατέρρευσε και η καταβόθρα αρχικά ήταν περίπου ένα στρέμμα Σήμερα καλύπτει πάνω από. 24 στρέμματα και αποτελεί περίπου 750 μέτρα βάθος. Εξακολουθεί να υφίσταται εξαφανίζοντας την ζωή και τα κυπαρίσσια στο βάλτο, τα οποία κατά καιρούς καταπίνει ολόκληρα."
   Αφήστε ένα σχόλιο, ή κριτική για την Καταβόθρα που Καταπίνει ολόκληρα Δέντρα στη Λουιζιάνα παρακάτω ...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου